Проклятието, което може да застигне Реал Мадрид в предстоящите срещи


Проклятието, което може да застигне Реал Мадрид в предстоящите срещи
Снимка: Getty Images/Guliver

3901 0

След паузата за националните отбори клубовете подновяват битките както в местните първенства, така и в Европа, където, пък, за топ отборите предизвикателството тепърва започва. Реал Мадрид несъмнено притежава един от най-класните и респектиращи състави, въпреки неубедителната форма на играчите за момента. Сега обаче за "белия балет" предстоят няколко срещи, в които могат да изпитат проклятието на бившите си играчи.

До края на септември "кралския клуб" ще се изправи последователно срещу Леванте, ПСЖ, Севиля, Осасуна и Атлетико (Мадрид). Още в първата си среща срещу "прилепите" Реал ще посрещне Борха Майорал отново на "Сантиаго Бернабеу". Следва суперсблъсък с ПСЖ, като във френския шампион личат имената на Кейлор Навас, Пабло Сарабия и Анхел ди Мария.

На 22-ри септември Зинедин Зидан и компания ще гостуват на Севиля. Андалусииците са водени от бившия наставник на "белия балет" - Хулен Лопетеги. Освен това, Серхио Регилион е под наем там, а след като не получи никакъв шанс за изява и развитие в Реал, сега той би бил повече от мотивиран, ако получи шанс, да се докаже.

В последните дни на септември предстои мадридското дерби, което в последните години е напълно непредвидимо. В отбора на Атлетико личат имената на Алваро Мората (който вече е ликувал срещу Реал, но с екипа на Ювентус), Маркос Йоренте и Марио Ермосо, който е "бял" юноша. 

За "кралския клуб" предстоят срещи с познати лица. Неминуемо възниква въпросът - кои от тях биха се радвали и кои биха били сдържани при успех над бившия си клуб. От Реал, пък, се надяват така и да не разберат отговора на този въпрос. Вижте коя звезда на "белия балет" се контузи и ще пропусне началото в ШЛ - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички