Проблем пред Шави: Дембеле пропуска ключов сблъсък за Барселона заради контузия


Проблем пред Шави: Дембеле пропуска ключов сблъсък за Барселона заради контузия
Снимка: Getty Images

1388 0

Появиха се нови проблеми пред Шави Ернандес, след като Усман Дембеле получи контузия и трябваше да бъде заменен в първото полувреме на двубоя на Барселона срещу Жирона в събота вечер (28 януари).

Французинът падна, държейки левия си крак и поиска да бъде заменен, а Педри влезе вместо него. Той има дълга история и проблеми с травми, но не е имал физически проблем от ноември 2021 г.

На полувремето каталунският клуб заяви, че французинът има травма на четириглавия бедрен мускул на левия крак и ще бъдат направени тестове на играча, когато се върне в Барселона.

Наблюдавайки как накуцваше, когато се завърна на резервната скамейка, контузията не изглеждаше добре и според "Marca" ще отсъства от две до три седмици. Това означава, че той може да не се възстанов навреме за първия мач от плейофите на Манчестър Юнайтед в Лига Европа на 16 февруари.

Французинът е в добра форма след Световното първенство, като асистира и бележи, независимо дали играе отляво или отдясно. А защо, според Шави, Барселона се измъчи срещу Жирона за минималното 0:1 - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички