Притеснява ли се Барселона, че Холанд може да последва "чупливия" Дембеле?


Притеснява ли се Барселона, че Холанд може да последва "чупливия" Дембеле?
Снимка: Getty Images

1992 0

По всичко изглежда, че новата голяма трансферна цел на Барселона се казва Ерлинг Холанд. Все повече авторитетни източници посочват, че каталунците проявяват голям интерес към норвежкия нападател на Борусия Дортмунд, който е искан и от други европейски грандове.

На "Камп Ноу" обаче вече имат болезнен опит със скъпи придобивки, които не оправдават очакванията. Освен Филипе Коутиньо, който така и не успя да се наложи в Барса, пресен пример е и привличането на Усман Дембеле, за който бяха платени над 100 милиона евро - отново на Борусия.

Дембеле дойде през лятото на 2017-а като един от най-обещаваните таланти, но бе преследван от непрестанни контузии, които почти не му позволиха да играе за Барса. Крилото създава проблеми и с лошата си дисциплина, като най-вероятно ще напусне клуба в края на сезона.

ШАВИ СЕ СРЕЩНА С ХОЛАНД - ПЕЧЕ СЕ ТРАНСФЕРЪТ НА ГОДИНАТА!

Барселона вече има "обеца на ухото" и трябва да подходи внимателно и с Ерлинг Холанд, за когото ще платят голяма сума. Норвежецът също страда от контузии през този сезон, но ръководството на "лос кулес" следи изкъсо Холанд от много време и е установило, че неговите контузии не са сериозни и отшумяват бързо.

Докторите на "Камп Ноу" са уверили шефовете на Барса, че Холанд много бързо преодолява физиологични проблеми, а освен това те ще изработят специален план за него за превенция от контузии. Това означава, че Барселона не се притеснява от честите контузии на Холанд и ще се опитат да го привлекат през лятото.

Последната контузия на Холанд го извади от игра за около месец (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички