Приоритет №1 за Барселона е подсилване в атака, тества Ливърпул с оферта


Приоритет №1 за Барселона е подсилване в атака, тества Ливърпул с оферта
Снимка: Getty Images

10481 0

Барселона ще даде приоритет в търсенето на ново ляво крило за следващия сезон, като звездата на Ливърпул Луис Диас е цел №1. Решението на Шави Ернандес да остане в клуба предполага известна стабилност на летните им трансферни планове.

Барселона иска подсилване в атака

Луис Диас е приоритетна цел в атака за Барселона

Още: Барселона връща бивша звезда на ПСЖ в голямата игра

Очаква се наставникът да се придържа към схемата си 4-3-3 през следващия сезон и той иска допълнителна опция отляво на атаката. Бившият испански национал обаче знае, че ще трябва да продаде някои от настоящите играчи, преди да може да привлече нови играчи, като са планирани да донесат промяна на "Камп Ноу".

Според последните новини от "Mundo Deportivo", Диас е постижима опция за Шави, като други цели са обвързани с настоящите им клубове. Смяната на мениджъра може да предизвика променен тактически план на "Анфийлд", като Арне Слот се готви да поеме командването на червената страна на Мърсисайд.

Диас е оценен на около 70 милиона евро от Ливърпул, на фона на слуховете, че някои треньори губят търпение около представянето му, а колумбиецът може да се интересува от нов старт в испанския футбол през 2024 г. А най-високоплатените в Барселона са Де Йонг и Левандовски - търсят им им се купувачи.

Още: Блестяща сделка за Барселона? Подсигурява се с Пау Кубарси за дълго по гениален начин

ПСЖ и Барселона решиха дали ще има сделка за Ямал - Мендеш се срещна и с Манчестър Сити

Жирона отправя оферта към Серхи Роберто

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички