Президентът на Атлетико позволи на Реал да използва "Уанда Метрополитано"


Президентът на Атлетико позволи на Реал да използва "Уанда Метрополитано"
Снимка: Getty Images/Guliver

1573 0

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо предложи на Реал Мадрид да използва временно стадиона на „дюшекчиите“ „Уанда Метрополитано“. „Кралския клуб“ планира да изиграе оставащите домакински мачове до края на сезона на стадион „Алфредо ди Стефано“, докато тече ремонтната дейност на „Сантиаго Бернабеу“.

Въпреки това, съществува възможност да бъдат допускани фенове на мачовете от Испанската Ла лига преди края на настоящия сезон. Това би накарало Реал Мадрид да пожелае да играе на по-голям стадион. „Дали бих им позволил да играят на "Уанда"? Нека не съществуват съмнения, че сме на разположение на Реал Мадрид“, заяви Енрике Серезо по време на среща с кмета на Мадрид Хосе Луис Мартинес-Алмейда.

„Това няма да бъде първият път, в който нещо подобно се случва“, добави Мартинес-Алмейда. „По време на първия кръг от сезон 1996/97 Атлетико Мадрид игра на „Сантиаго Бернабеу“, защото „Висенте Калдерон“ беше в ремонт. Случвало се е и преди и затова ако клубът няма проблем с това, не би трябвало и феновете да имат.“

А ето кои клубове се чувстват ощетени от програмата в Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички