Президентската битка в Барселона води Мбапе към "Камп Ноу"


Президентската битка в Барселона води Мбапе към "Камп Ноу"

1338 0

Кандидатите за президент на Барселона Виктор Фонт и Жоан Лапорта са обещали голям трансфер, ако встъпят в длъжност, а именно привличането на Килиан Мбапе. Напълно за нормално се приема кандидатите, устремени към позиции като президент на футболния клуб на Барселона, да използват обещанието за големи трансфери, за да бъдат избрани.

Лапорта, който преди това беше президент на Барселона между 2003 и 2010 г., първоначално беше влязъл във властта, след като обеща подписването на тогавашната звезда на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм. В крайна сметка, въпреки победата, Бекъм отиде в Реал Мадрид, докато в крайна сметка Барселона подписа с Роналдиньо.

Лапорта също ръководи назначението на Франк Рийкард и Пеп Гуардиола в клуба. Според предварителните резултати обаче - Лапорта изостава от  Виктор Фонт в надпреварата за подписване на Мбапе. Твърди се, че той вече е установил контакт с обкръжението на френския национал и би искал да види играча да с екипа на Барса през следващата година. A наставникът на Барселона Роналд Куман сподели, че играч на Хетафе го е обидил на няколко пъти и не е показал уважение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички