Преди Ел Класико: Стоичков сподели с кои мадридисти е приятел


Преди Ел Класико: Стоичков сподели с кои мадридисти е приятел
Снимка: принтскрийн

2621 0

В навечерието на първото Ел Класико за сезона в Ла Лига легендата на Барселона Христо Стоичков говори за своята неприязън към големия съперник на бившия си тим - Реал Мадрид. Камата призна, че мрази "белите" само на терена, но има цял куп бивши играчи на Реал, с които има добри отношения.

"Имам много приятели от Мадрид. Днес се обадих на дон Емилио Бутрагеньо и той ми отговори без проблем. Иван Саморано, ние работим заедно и това е приятелство, което не може да бъде разрушено. С Йеро се биехме на терена, защото бяхме воини, но това остана на терена. Мичел... Играехме на една и съща позиция, въпреки че той беше по-бавен от мен. Срещахме се и с него много пъти. Беше кораво момче!", заяви българската футболна легенда пред "Libero".

"Аз защитавах цвета на "барселонизма", бидейки играч на Барса. Мислиш ли, че ще ненавиждам Лаудруп затова, че някога е обличал бяло? Не. Друга работа е това с Фиго. Фиго е страхотен играч, беше ми болно на душата от това, че той отиде в Мадрид. Случи се това, което се случи. "Стоичков ненавижда Мадрид". Не, не, не! Ненавиждам го само на терена, на тревата. Длъжен съм да защитавам своята страна", каза още Стоичков. А ето топ 10 на голмайсторите на Ел Класико. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички