Преди "Ел Класико": Шави посочи от кой футболист на Реал Мадрид се страхуват в Барселона


Преди "Ел Класико": Шави посочи от кой футболист на Реал Мадрид се страхуват в Барселона
Снимка: Getty Images

2166 0

Мениджърът на Барселона - Шави, призова своите футболисти да държат под око голямата звезда на Реал Мадрид - Винисиус Жуниор, в предстоящото "Ел Класико" утре (2 март).

Шави, който е напълно наясно със заплахата, която представлява звездното крило, обсипа с похвали Винисиус и приноса му за играта на мадридчани.

"Винисиус прави разликата, той е изключителен играч с уникални футболни качества. Той е може би ключовият играч за Реал Мадрид, трябва да го наблюдаваме внимателно, той е различен", каза Шави на пресконференцията преди "Ел Класико".

Колко голяма заплаха е Винисиус за Барселона?

Бразилският национал е в брилянтна форма този сезон, регистрирайки 18 гола и 9 асистенции в 36 мача в различни турнири. Едно от най-добрите му представяния този сезон дойде при победата на неговия отбор с 5:2 срещу Ливърпул на "Анфийлд" на 21-ви февруари.

Той вкара два пъти и асистира за още един гол, докато Реал Мадрид си осигури огромна победа в първия мач в сблъсъка от 1/8-финалите на Шампионска лига. Очаква се Винисиус да стартира в първия полуфинален двубой на своя отбор за Купата на Краля срещу Барселона в четвъртък.

Реал Мадрид vs Барселона - Защо сблъсъкът се казва "Ел Класико".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички