Преди "Ел Класико": Меси е №1 по голове, но статистика стресна всички фенове на тима


Преди "Ел Класико": Меси е №1 по голове, но статистика стресна всички фенове на тима

2371 0

След равенството 1:1 срещу Реал Сосиедад Барселона трябва да гони задължителен успех срещу Реал Мадрид в предстоящото на 3-и декември "Ел Класико" на "Камп Ноу". В момента разликата между двата отбора е 6 точки и в Барселона няма да са никак доволни, ако тя остане същата, или бъде увеличена с нови 3.

Добрата новина за каталунците е фактът, че Лионел Меси е голмайстор №1 в дербито със своите 21 гола. Проблемът - Ла Пулга не се е разписвал в последните 5 издания на мегасблъсъка.

При предишната среща между двата отбора на "Камп Ноу" Зинедин Зидан обезвреди аржентинския ас, а неговият отбор стигна до 2:1, с което завърза интригата в испанския шампионат. На "Бернабеу" обаче, дори без Меси през голяма част от срещата, Барселона спечели с категоричното 4:0. Тогава треньор на "белите" беше Рафаел Бенитес.

Въпреки това представяне, Барселона има нужда от това Меси да спре головата си суша, за да търси успех срещу големия си испански враг в "Ел Класико".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички