Преди 6 години: Реал надви във финала Барса, а Бейл унизи невиждано Бартра (ВИДЕО)


Преди 6 години: Реал надви във финала Барса, а Бейл унизи невиждано Бартра (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2873 0

Гарет Бейл може и да е на финала на взаймоотношенията си с Реал Мадрид и вече далеч да не е любимец на привържениците на тима, но той има своите страхотни моменти на "Сантяго Бернабеу", в които радваше всички и дори бе лидерът на отбора.

Безспорно един от най-запомнящите се моменти дойде още в първия му сезон за "кралския клуб", в който той спечели Купата на Краля и Шампионска лига, като се разписа и в двата финала на двата турнира. Местният финал бе срешу големия враг Барселона.

Именно тогава уелсцът "избухна" с незабравимо изпълнение, което ще се помни винаги. С него той унизи тогава перспективния бранител на каталунците Марк Бартра, който два сезона по-късно напусна "Камп Ноу". Бейл пусна топката покрай него и, въпреки че излезе далеч извън игрището, успя безапелационно да надбяга Бартра, като стигна чак до противниковата врата и реализира 5 минути преди края на редовното време, за да направи резултата 2:1 в полза на Реал (припомнете си изпълнението във видеото по-долу).

Междувременно, Бейл взима най-високата заплата на "Сантяго Бернабеу", което кара Перес да иска да го продаде още повече, защото в Реал Мадрид смятат да се справят с кризата не чрез намаляване на заплати, а чрез продажби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички