Пред старта на Ла Лига: Диего Симеоне е с коронавирус


Пред старта на Ла Лига: Диего Симеоне е с коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

1439 0

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне е дал положителен резултат за COVID-19 в последните тестове, проведени на „дюшекчиите“ и е асимптоматичен, спазвайки карантина в дома си, съобщава RTVE.

Първият отбор, треньорите и помощния персонал бяха подложени на PCR тестове този петък, веднага щом се върнаха от лагера в Лос Анджелис де Сан Рафаел, след като при предишните тестове, проведени в четвъртък, беше открит положителен резултат на член на екипа.

Без него във вечерната тренировка, според източници от клуба, е участвал целият отбор с изключение на Диего Коща и Сантяго Ариас. Както испано-бразилският нападател, така и колумбиецът все още са изолирани и са в карантина заради положителните тестове, дадени по време на ваканцията и поради което все още не са се включили в подготовката на отбора.

Въпреки че отборът се върна към тренировките днес следобед без допълнителни промени, клубът реши да не играе в Трофея Каранса срещу Кадис във вторник като предпазна мярка да не пътува и участва в мачове в рамките на три дни, предава БГНЕС. Междувременно, звезда на Барселона обмисля трансфер в Атлетико. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички