Попитаха Меси би ли жертвал Ла Лига, за да спечели Шампионска лига


Попитаха Меси би ли жертвал Ла Лига, за да спечели Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

10063 0

Нападателят на Барселона Лионел Меси даде отговор на въпроса би ли се съгласил отборът му да изгуби битката за титлата в Испания, за да триумфира в Шампионска лига. Каталунците за последно триумфираха в най-значимия европейски клубен турнир през 2015 година и оттогава "Ушатата купа" все им убягва.

"Дали бих се съгласил да спечеля Шампионска лига, при условие че загубя титлата в Примера? Не. В началото на сезона ние винаги говорим едно и също, но това е истината - искаме да спечелим всичко. Нека се опитаме да постигнем тези цели", заяви звездата пред вестник "Спорт".

"Разбира се, бих искал да спечеля Шампионска лига, тъй като отдавна не съм го правил. Мисля, че Барселона отново трябва да спечели този трофей. Но все пак, не бих се съгласил на такова условие. Искам да спечеля и Шампионска лига, и Примера", категоричен е аржентинецът.

Меси не е играл за тима от началото на сезона, като след 3 кръга Барселона има 4 точки и заема осмото място в класирането. От първото място, където е Атлетико (Мадрид), каталунците ги делят 5 точки. А дали капитанът на тима ще се завърне в мача с Валенсия вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички