Полицията извела трима от Байерн, след като нахлули в съдийската стая на "Бернабеу"


Полицията извела трима от Байерн, след като нахлули в съдийската стая на "Бернабеу"
Снимка: Getty Images/Gulliver

1620 0

Трима играчи на Байерн (Мюнхен) са нахлули в съдийската стая на "Сантяго Бернабеу" след втория 1/4-финален двубой във вторник вечерта. Реал (Мадрид) победи с 4:2 след продължения, след като губеше с 1:2 в редовното време. Унгарецът Виктор Касай обаче се превърна в център на внимание заради спорните си решения. Той допусна грешки в ущърб и на двете страни.

Телевизионният канал El Chiringuito твърди, че Артуро Видал, Роберт Левандовски и Тиаго Алкантара са нахлули в съдийската стая на унгареца Виктор Касай, за да потърсят обяснение от него. Според информацията дори е било необходимо полицията да се намеси и да ги извде от стаята. Тримата обиждали Касай и го обвини в лицето за загубата на Байерн.

Германският шампион докара мача до продължения с победа с 2:1 в редовното време, но в продълженията Кристиано Роналдо оформи хеттрик с два гола от засади, а Марко Асенсио вкара и друго попадение за крайното 4:2 и Байерн отпадна с общ резултат 3:6.

Скандалите започнаха още с втория жълт и съответно червен картон на Артуро Видал за напълно чисто отнемане на топката от краката на Марко Асенсио в края на редовното време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички