Погрешка: Реал Мадрид избърза и пусна шампионските екипи в продажба (СНИМКА)


Погрешка: Реал Мадрид избърза и пусна шампионските екипи в продажба (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

1583 0

Битката за титлата в Испания може да се реши в четвъртък вечер, но въпреки това някой в Реал Мадрид сбърка сериозно и по случайност пусна в продажба шампионска фланелка на тима. "Белия балет" е лидер в класирането и се нуждае от 2 точки в последните 2 кръга, за да стане първенец, но титлата още не е гарантирана и феновете на тима видяха лоша поличба в грешката, дошла от клуба. 

Фланелката се появи на сайта на Реал Мадрид, и в частност във фенския магазин. На нея е изписан №34 и "шампиони". В момента "кралете" имат 33 титли, като тази може да е 34-а, ако момчетата на Зинедин Зидан не се издънят сериозно в последните два кръга. 

Грешката бързо беше видяна от бдителни потребители и фланелката вече не е налична във фен магазина на "белия балет". В четвъртък вечер Реал е домакин на Виляреал и победа ще направи мадридчани шампиони за пръв път от 2017 година насам. Успехът ще дойде малко изненадващо, тъй като сезон 2019/20 беше считан от всички като "рестарт" на проекта на Зизу на "Бернабеу", но още с началото на втория си престой Зидан успя да убеди всички в Реал в новата си философия, а това доведе и до подобрените резултати на тима в шампионата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички