По-малко от две седмици преди Ел Класико - Модрич и Бейл с болки


По-малко от две седмици преди Ел Класико - Модрич и Бейл с болки
Снимка: Getty Images/Guliver

4102 0

Паузата за двубоите на националните отбори винаги е поставяла под огромно напрежение клубовете. Често звездите се завръщат с болежки, а понякога дори контузени. Стана ясно, че звездата на ПСЖ - Неймар, отново е с травма - за 3-ти път през този сезон, като това се случи в контрола за Бразилия.

След европейските квалификации, пък, и без това силно измъчваният от контузии Реал Мадрид, ще трябва да се погрижи за нови двама с травма - Лука Модрич и Гарет Бейл. Техните страни - съответно Хърватия и Уелс, завършиха при равен резултат 1:1. Вицешампионът от Мондиал 2018 бе принудително заменен в края на мача, докато Бейл, все пак, успя да остане до края на терена.

Модрич е получил неприятна болка в десния крак, докато уелсецът - крампа. Медицинските щабове на двата отбора увериха, че не става въпрос за сериозни травми и, ако всичко е както изглежда, двамата трябва да бъдат налиния за важния двубой срещу Барселона, който е на 26.10.

А повече подробности за гореспоменатата контузия на Неймар, както и ВИДЕО от ситуацията - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички