Бейл преди Уелс - Хърватия: Искам най-накрая да победя Модрич


Бейл преди Уелс - Хърватия: Искам най-накрая да победя Модрич
Снимка: Guliver/GettyImages

1312 0

Крилото на Уелс Гарет Бейл сподели очакванията си от европейската квалификация срещу Хърватия. Звездата на Реал Мадрид говори и за контузията в коляното, получена в мача със Словакия (1:1).

"Когато играем с хърватите, винаги губим с разлика от един гол в равностоен двубой. С Модрич се познаваме добре един-друг след толкова години в Тотнъм и Реал. Би било чудесно най-накрая да го победя, защото хърватите вече са ни побеждавали няколко пъти", коментира крилото.

"Здрав съм, наред съм. Това беше обикновен удар в коляното и с помощта на лед проблемът бе решен. Честно казано, повече се притесних да не ме изгонят. Имах късмета да избегна това, въпреки че не мисля, че първият фаул заслужаваше жълт картон. Не мога да правя често глупави фаулове, трябва да внимавам с това. Не искам да пропускам мачове, особено в най-важния етап на квалификациите", допълни Бейл. А как наскоро Серхио Рамос защити уелсеца вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички