Пике срази Реал: Когато ние печелим, се помни завинаги, бият ли те, е просто още една победа


Пике срази Реал: Когато ние печелим, се помни завинаги, бият ли те, е просто още една победа
Снимка: Getty Images/Guliver

7615 0

Бившият капитан на Барселона - Жерар Пике, направи сравнение между каталунския клуб и големия му съперник - Реал Мадрид. Според испанеца хората помнят повече титлите на "блаугранас", отколкото тези на "Белия балет".

"Намираме се в страна, в която повече хора подкрепят Реал Мадрид, отколкото Барса. И това е столицата. Винаги ще ни възприемат като някой отвън, който се опитва да досажда. Но ние не трябва да се намесваме в тези войни. Бих се опитал да се съсредоточа върху това кои сме ние", заяви Пике, цитиран от "AS".

"Настоящият Реал Мадрид е горе-долу същият, както винаги: показва малко, но постига резултати. През февруари те ще продължат да се борят във всички турнири, а в Шампионска лига ще видим.

Когато ние побеждаваме, се помни завинаги. Когато те победят, това е просто още една победа. Последната им победа в Шампионска лига, която беше чудо, защото отстъпваха на всеки етап от плейофите, така или иначе никой няма да си спомня", допълни бившият защитник. А ето кой още се изказа пренебрежително за успехите на Реал в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички