Пиер-Емерик Обамеянг с първо изявление след трансфера - обяви целите си с екипа на Барселона


Пиер-Емерик Обамеянг с първо изявление след трансфера - обяви целите си с екипа на Барселона
Снимка: Getty Images

1578 0

Последният нов футболист на Барселона Пиер-Емерик Обамеянг даде първото си изявление пред клубната телевизия на каталунците, в което заяви, че е горд от трансфера си на "Камп Ноу", тъй като майка му е с испански корени.

Бившият голмайстор на Арсенал посочи главните си цели в Барса и изрази задоволството си, че ще работи с Шави Ернандес:

"Много съм горд, защото семейството на майка ми е с испански корени. Щастлив съм да бъда тук. Главната ми цел е да помагам на отбора и да дам всичко от себе си, за да върна клуба в Шампионската лига", обяви той и добави:

"Невероятно е, че Чави ще бъде мой треньор. Той беше фантастичен играч, за когото всички знаят. Убеден съм, че ще научим много от него като наставник. Много съм щастлив, всички ме приветстват топло, така че се чувствам доста добре. Имам голямо желание да изляза на "Камп Ноу"".

"Барселона е сред най-големите клубове в света и за мен е чест да бъда тук. Затова подписах. Имам опит - играл съм в Германия, Франция и Англия. Идвам тук, за да помагам и да давам максимума от себе си".

За да си осигури преминаването в Барселона нападателят трябваше да направи огромна саможертва - каква е тя от страна на Обамеянг четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички