Перес вярва, че Реал Мадрид е дискриминиран по време на излъчване на мачовете


Перес вярва, че Реал Мадрид е дискриминиран по време на излъчване на мачовете
Снимка: Getty Images/Guliver

884 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес се оплака по време на събранието на членовете от телевизионното отразяване, което мадридският клуб получава по време на мачове, излъчвани в Испания.

След като беше попитан от член на клуба по тази тема, Перес заяви, че чувства, че неговият тим е дискриминиран, когато спорни моменти в двубоите се преглеждат по време на излъчването.

"По телевизията има моменти, когато не показват повторенията за много важни моменти. Винаги съм го казвал, но продуцентите се отнасят с нас много различно към другите отбори", заяви той.

Всеки може да види, че има голяма разлика, не само при повторенията, но и в хората, които коментират игрите, които никога не са за Реал Мадрид. Никога не съм се замесвал в това, но е вярно. Те се отнасят към Реал Мадрид по различен начин с останалите отбори в страната", допълни Перес. Междувременно стана ясно, че се готви ново намаление на заплатите в Реал Мадрид - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички