Перес мисли за смяна на Солари, лидерите му обявиха своя избраник


Перес мисли за смяна на Солари, лидерите му обявиха своя избраник
Снимка: Gulliver/GettyImages

2942 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес вече мисли за смяна на треньора, информира "Diario Gol". Той е разочарован от слабите игри на тима, който рискува да запише най-слабия сезон в историята на клуба.

Както е известно, "Белия балет" почти изгуби шансове да спечели титлата в Испания, тъй като изостава с 10 точки от лидера Барселона. Отборът е раздиран от вътрешни конфликти, като, например, този между Солари и полузащитника Иско. Освен това с тази игра Реал няма големи шансове за какъвто и да е трофей през сезона.

РЕАЛ МАДРИД ОПИТВА ДА ИЗТРИЕ РОНАЛДО ОТ ИСТОРИЯТА СИ

Перес разглежда кандидатурите на ред известни специалисти като Макс Алегри, Йоахим Льов, Юрген Клоп, Маурисио Почетино и Жозе Моуриньо. Най-големите авторитети в съблекалнята обаче са определили своя идеален кандидат. Серхио Рамос, Иско, Марко Асенсио и Лукас Васкес са посъветвали Перес да повери поста на легендата на клуба Раул Гонсалес Бланко.

41-годишният Раул познава отлично остановката на "Сантяго Бернабеу", където изкара 16 сезона. От юни миналата година той си извади треньорски лиценз. Според Рамос и останалите трима играчи бившият нападател има нужния авторитет и подкрепа от съблекалнята, за да изведе отбора отново на победния път.

Същевременно стана ясно, че в Реал се готви мащабна чистка, която ще засегне седмина играчи. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички