Перес иска да маха Рамос и Касияс, Бенитес няма проблем с това


Перес иска да маха Рамос и Касияс, Бенитес няма проблем с това
Снимка: Иван Йочев

1382 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е в конфликт със Серхио Рамос и Икер Касияс. Това е причината двамата да са в трансферната листа на президента през настоящото лято.

Интересното в случая е, че според "AS" Рафаел Бенитес е абсолютно наясно със ситуацията, като е споделил пред Перес, че може да се оправи и без двамата тартори в своя състав.

Бъдещето на Рамос и Касияс изглежда предначертано, а Реал Мадрид просто ще изчака да получи най-добрите оферти преди да ги продаде. Рамос има договор за още две години с „белия балет“, но вече отхвърли две оферти за подновяването на контракта.

Ръководството на Реал Мадрид също така се отказа от възможността да поднови договора на играча и преговорите между двете страни в момента са замразени.

Освен това Манчестър Юнайтед проявява много сериозен интерес към Рамос и от английския клуб вече отправиха една оферта към Реал Мадрид за защитника, но тя бе отхвърлена.

Има вероятност в края на трансферния прозорец двата тима просто да разменят Рамос и Де Хеа, докато бъдещето на Касияс е много неясно, въпреки сериозния интерес към него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички