Пеп Гуардиола: Надявам се Агуеро да ни помогне в остатъка от сезона


Пеп Гуардиола: Надявам се Агуеро да ни помогне в остатъка от сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

823 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че се надява голмайсторът на тима Серхио Агуеро скоро да се завърне в игра и да помогне на "гражданите" в заключителните месеци от сезона. Заради различни контузии 32-годишният аржентинец има едва три мача като титуляр от началото на сезона, а в момента той е под карантина, след като даде положителна проба за коронавирус.

"През първите три или четири дни на боледуването му беше тежко. Чувстваше се много уморен, но днес се чувства много по-добре. Сега очакваме да даде отрицателна проба и да се завърне при нас, за да видим в какво състояние е.

Не мога да кажа кога ще се завърне в игра, но съм оптимист, че от февруари или март той ще има няколко добри месеца до края на сезона. Надявам се да ни помогне със специалните си качества. Затова той е един от най-добрите нападатели, не само в Англия, ами в историята на футбола", коментира Гуардиола.

Тази вечер от 22:15 часа Манчестър Сити гостува на Уест Бромич Албиън в мач от Висшата лига, в който "гражданите" ще търсят седмата си поредна победа в първенството. В Испания пък твърдят, че Барселона ще вземе Агуеро без пари в края на сезона (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички