Педро проговори за бъдещето си


Педро проговори за бъдещето си

2177 0

Футболистът на Барселона Педро Родригес сподели, че все още не знае дали продължи кариерата си в тима на каталунците или ще напусне клуба. Той заяви, че не иска да си тръгва от испанския гранд, но има и други фактори, които влияят на решението му. Играчът коментира и интереса към него от Манчестър Юнайтед.

Попитан дали би искал да напусне Барселона, Педро заяви: "Отговорът е не, но е сложно по много причини. Не е за парите, както казват. Това е въпрос на приемственост, на брой минути на терена. Аз съм амбициозен играч. Дали ще остана или ще си тръгна, винаги ще бъда от този отбор".

"Не знам дали това беше последният ми мач за Барселона. Искам просто да се насладя на трофея.", сподели Педро относно двубоя за Суперкупата на Европа срещу Севиля снощи.

"Има много плюсове и минути в моята ситуация. Коментарите на Робърт Фернандес са несправедливи.", заяви Педро и добави: "Няма да отговарям на казаното от него. Спокоен и щастлив съм и винаги ще продължа да давам всичко на клуба, ако остана тук".

Педро коментира и интереса на Манчестър Юнайтед към него: "Да, има хубави предизвикателства от всички страни. Днес съм тук и съм щастлив. Ако си тръгна, ще бъде с високо вдигната глава, защото винаги съм давал всичко. Феновете и клубът са невероятни", заяви футболистът.

Педро бе в основата на успеха на своя тим над Севиля, след като отбеляза победното попадение в двубоя за Суперкупата на Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички