Паника в Мадрид: Модрич отказа да поднови договора си


Паника в Мадрид: Модрич отказа да поднови договора си
Снимка: Getty Images/Gulliver

2856 0

В Реал Мадрид събитията не се развиват по план в последните месеци, а нещата стават все по-тежки за "белия балет" според последни информации. Оказва се, че голямата звезда на тима Лука Модрич е отказал предложението да поднови договора си, който изтича през лятото на 2020 година.

През изминалото лято имаше сериозни спекулации, че Интер е напът да привлече хърватския ас, но в последствие самият той потвърди, че не е имало подобна вероятност. Заради сериозния интерес на "нерадзурите" обаче "TeleMadrid" информира, че Модрич е поискал сериозно увеличение на заплатата си - между 15 и 20 милиона евро на сезон. Това ще го постави сред най-добре платените футболисти в тима, които са Серхио Рамос и Гарет Бейл.

Сред ръководството на тима има леки притеснения, тъй като Модрич вече е на 33 години и не искат да плащат толкова много пари на носителя на "Златната топка", но ако не поднови контракта на играча, то през лятото Реал ще трябва да се замисли за негова продажба. Междувременно стана ясно, че Реал е предложил сериозна сума за играч с едва 30 професионални мача (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички