Паника в Барселона заради контузиите, въведоха ограничения за играчите


Паника в Барселона заради контузиите, въведоха ограничения за играчите
Снимка: GettyImages

766 0

В Барселона са направили редица промени в клубната си политика относно това какво могат и какво не могат да правят играчите извън терена. А причината е големият брой контузии, който заплашва да провали сезона им.

Паника в Барселона заради контузиите

Това е един много дълъг списък от играчи, които в момента се борят с травми: Роберт Левандовски, Френки де Йонг, Жул Кунде, Педри, Роналд Араухо, Рафиня, като постоянно се допълва с нови. Някои контузии са по-лоши от други, някои са получени от тренировки, други от мачове, но едно е ясно - това е една много неприятна ситуация за Шави.

Клубът е в паника и е взел крайни решения по отношение на забраната на играчите от определени дейности - включително падел, баскетбол и нерегламентирани занимания във фитнеса в свободното време на играчите, информира AS.

Те ще бъдат добавени към съществуващия списък със забранени дейности, които повечето клубове имат – ски, планинско колоездене и т.н. Всичко изглежда малко отчайващо, тъй като нито един от тези проблеми не идва от играта на падел със сигурност.

Единственото нещо, което Барселона може да счита като успокоение, е, че Мадрид е в подобна криза с контузии. И докато мадридчани изглеждат на път да излязат от своята, тази на каталунците става все по-дълбока.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички