Отсечено: Бъдещето на Серхио Рамос е в Мадрид


Отсечено: Бъдещето на Серхио Рамос е в Мадрид
Снимка: Иван Йочев

2496 0

Сагата с преминаването на Серхио Рамос в Манчестър Юнайтед може да се счита за приключена. Това разкри треньорът на Реал Мадрид Рафаел Бенитес, който е получил уверение от Флорентино Перес, че капитанът остава в отбора за следващия сезон.

Испанският наставник цени високо качествата на централния бранител, който ще е важна част от състава му през следващата кампания, в която "белия балет" ще се пробва да си върне позициите, загубени през 2014/15.

"Рамос е страхотен професионалист. Харесвам го и като човек. Той винаги се раздава за отбора и прави всичко, което поискам от него", категоричен е Бенитес.

"Вече проведох един разговор с него. За мен той е много важен играч, защото има дух на победител, а ние имаме нужда от подобни футболисти.

Много неща се изговориха по негов адрес, но президентът на Реал вече обяви своето решение, а то е, че Рамос остава в клуба", заяви още Бенитес.

Така "червените дяволи" могат да се насочат към Николас Отаменди от Валенсия, който обяви бойкот, за да си гарантира трансфер в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички