Юнайтед с последна рекордно висока оферта за Рамос


Юнайтед с последна рекордно висока оферта за Рамос
Снимка: Gulliver/Getty Images

2197 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е готово да завиши офертата си за футболиста на Реал Мадрид Серхио Рамос. Първата бе на стойност 45 милиона евро, но в Мадрид изобщо не я разгледаха. Техният отговор гласеше: "За по-малко от 90 милиона няма да говорим". Затова "червените дволи" сега ще отправят последен опит с по-примамливо предложение. Новата предложена сума ще достига не 60 млн. евро, но няма да бъде увеличавана повече, пише испанският вестник "Ас".

Серхио Рамос изглежда твърдо решен да си тръгне от "Бернабеу". Президентът на "Кралския клуб" в едно от последните си изказвания сподели, че никой от настоящите футболисти на тима няма да напуска. Това много променя позицията на желания от Манчестър Юнайтед играч. На "Олд Трафорд" обаче предлагат доста по-високо възнаграждение за Рамос - 55 милиона евро за 5 сезона, почти колкото получава капитана Уейн Рууни.

Очаква се в следващите дни Манчестър Юнайтед да оправи последната си оферта към Реал Мадрид за испанския защитник. Ако "червените дяволи" успеят да привлекат Серхио Рамос за 60 млн. евро, то испанският национал ще стане най-скъпият централен защитник в историята. Юнайтед ще счупи рекорда, който постави ПСЖ, купувайки Давид Луис от Челси за 50 млн. евро. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички