Отново на дневен ред: Кой ще е треньорът, който ще вади Реал от посредствеността?


Отново на дневен ред: Кой ще е треньорът, който ще вади Реал от посредствеността?
Снимка: Getty Images/Gulliver

4695 0

За някои изненадващо, за други не толкова, но Реал Мадрид отпадна по сензационен начин от Шампионска лига, понасяйки изключително тежко поражение от Аякс с 1:4. На дневен ред на "Бернабеу" са редица теми, сред които трансферният списък за предстоящото много важно лято за "белия балет" и следващият треньор на "кралския клуб".

За кратък период от време, в което Реал Мадрид стабилизира играта си, изглеждаше така, сякаш Сантиаго Солари може да остане на "Сантиаго Бернабеу", особено след като подписа дългосрочен договор. След седмицата, в която Реал изгуби всякакви шансове за титлата в Ла Лига, отпадна за Купата на Краля и приключи с 3-ата си поредна защита на трофея в Шампионска лига, треньорската позиция на най-именития испански отбор отново е вакантна.

Независимо дали Солари ще бъде уволнен в близките часове, или ще довърши сезона, бившият играч на тима няма да е на треньорската скамейка от следващата кампания, но кой ще го наследи?

Масовото желание е за завръщане на Зинедин Зидан, но това изглежда невъзможно на този етап от отношенията между френският специалист и Реал Мадрид. Кои са фаворитите за нов треньор на Реал Мадрид вижте в нашата галерия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички