От семейството на Ерлинг Холанд звънят всяка седмица на Реал Мадрид, какви са шансовете за трансфер?


От семейството на Ерлинг Холанд звънят всяка седмица на Реал Мадрид, какви са шансовете за трансфер?
Снимка: Getty Images

19052 0

В средата на месец януари Лионел Меси получи поредната си награда, но този път тя бе доста изненадваща и оспорвана от мнозина. Аржентинецът грабна приза "Най-добър играч" според ФИФА, като преди церемонията за голям фаворит бе считан Ерлинг Холанд.

Нападателят на Манчестър Сити спечели требъл със своя отбор, а обхвата на време, за който е наградата не включваше Световното първенство в Катар, където Меси вдигна купата. Макар да са изминали повече от две седмици, анализите и коментарите по тази тема не спират. Припомняме, че Холанд вкара 52 гола и записа 9 асистенции в своите 53 двубоя, но и това се оказа недостатъчно.

Близък до Холанд звънни всяка седмица на Реал Мадрид

Ерлинг Холанд все по-упорито е свързван с Реал Мадрид

"AS" пише, че остава чувството, че Холанд щеше да получи тази награда, ако играеше в клуб като Реал Мадрид. Не за първи път името му се свързва с "белия балет", като изданието дори твърди, че член от семейството му звънни на Реал всяка седмица.

Мадридчани вярват, че те биха си осигурили неговото привличане за сума, която е по-близка до 100 млн. евро, отколкото за 200 млн. евро. Освен това са дали задачата на Джуд Белингам да убеждава бившия си съотборник, че "Сантяго Бернабеу" е единственото място, където трябва да е.

Според източници, близки до клуба - има пари и за Холанд, и за Килиан Мбапе, но все пак изглежда невероятно и двамата да бъдат привлечени през идното лято. По-вероятно е французинът да пристигне това лято, като се очаква съвсем скоро да стане ясно неговото решение. А бъдещето на Холанд да зависи именно от Мбапе до известна степен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички