От Реал Мадрид вече нямат пълно доверие на Зидан, бъдещето му е под въпрос


От Реал Мадрид вече нямат пълно доверие на Зидан, бъдещето му е под въпрос
Снимка: Getty Images/Gulliver

1360 0

Зинедин Зидан не мисли за оставка, но това не означава, че бъдещето му в Реал Мадрид е гарантирано. Натискът върху французина нарасна след поражението от Шахтьор Донецк във Шампионска лига с 2:0 във вторник

Последицата от тази последна загуба, която идва след поражението от Алавес в събота, е, че позицията на Зидан като наставник на Реал Мадрид е под строг наблюдаващ контрол. Благодарение на победата на Интер над Борусия Мьонхенгладбах, "Лос Бланкос" все още има съдбата си в собствените си ръце по отношение на класирането на 1/8-финалите на Шампионска лига.

Доверието в Зидан обаче не е такова, каквото беше преди. Нарастват съмненията относно вземането на решения и бъдещето му в Реал Мадрид е под въпрос. Клубът ще изчака да види как ще реагира отборът, преди да вземе някакви решения. Срещите Шахтьор, Севиля, Гладбах и Атлетико Мадрид ще дадат по-добра перспектива за това как ще изглеждат шансовете на Реал Мадрид за успех през този сезон.

Клубът беше уверен, че Зидан може да промени ситуацията след поражението от Алавес в Ла Лига, но последната загуба от Шахтьор постави треньора в много трудна позиция. Затова Реал Мадрид започва да вярва, че може да е стигнал до етап, в който трябва да вземе важно решение - такова, което може да прекъсне връзките с техния старши треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички