Имаше ли дузпа за Реал Мадрид срещу Аталанта в Шампионска лига? (ВИДЕО)


Имаше ли дузпа за Реал Мадрид срещу Аталанта в Шампионска лига? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1218 0

13-кратният европейски клубен шампион Реал Мадрид се класира за четвъртфиналите в Шампионска лига за първи път от 3 години насам. "Кралския клуб" стори това, след като отстрани Аталанта с общ резултат 4:1 и ще очаква жребия в петък, за да разбере следващия си съперник.

Футболистите на Зинедин Зидан изиграха много умно реванша и с опит, без да блестят, категорично отстраниха съперника без да се стига до много тежки моменти. Ключов бе моментът, в който "белия балет" повече с 2:0 в резултата.

Това се случи чрез дузпа, реализирана от капитана Серхио Рамос. 11-метровият наказателен удар бе отсъден за нарушение срещу Винисиус Жуниор. Ситуацията породи дискусии, като се появи мнението, че нарушението срещу него е извън наказателното поле.

На повторенията се вижда, че капитанът на италианците посяга с левия си крак, който в действителност е извън наказателното поле, но с него не осъществява контакт. След това използва и своя десен крак, като с него препъва бързоногия бразилец. Изглежда сякаш това се случва точно на линията, което се води за вътре в наказателното поле. Все пак, вижте сами и преценете за себе си. Ситуацията може да се види от 02:26 минута на видеото по-долу.

Междувременно за първи път Реал без Роналдо стига по-далеч от Ювентус с Роналдо в Шампионска лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички