От Леванте останали учудени: Играчите на Барселона дори не си говорят помежду си


От Леванте останали учудени: Играчите на Барселона дори не си говорят помежду си
Снимка: Getty Images/Guliver

1290 0

Не е новина, че Барселона е в деликатен момент на институционално и спортно ниво. Известно е също, че отвътре нещата не са толкова добри, колкото през последните години. Всъщност толкова, че дори противниците са забелязали. След мача в неделя играчите на Леванте останаха изненадани от „настроението“ сред играчите на Роналд Куман.

"На терена те дори не разговаряха помежду си. Само за строенето на стена при фаулове", каза източник от отбора на Леванте пред SPORT. Играчите на Леванте видяха отбор, фокусиран върху бягане и усърдна работа на терена, но в мълчание, което предаде усещане за безразличие.

"След играта в тунела не се чу нито едно нещо. Дори и дума за удовлетворение, че са победили", добави източникът." Това беше странна ситуация. "

Реалността е, че атмосферата в съблекалнята на Барселона в момента не е такава, каквато беше преди години. Не защото има разлики между играчите, а защото има апатия. Въпреки че играчите са съсредоточени да работят усилено и да се усъвършенстват, идеята за обединение намаля. Няма проблем между младите и опитните играчи, но също така няма топлина или близост.

А какви попълнения ще иска Роналд Куман - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички