От Лацио са бесни на Давид Силва заради решението му да подпише с друг клуб


От Лацио са бесни на Давид Силва заради решението му да подпише с друг клуб
Снимка: Getty Images/Guliver

2777 0

Италианският клуб Лацио е бесен на Давид Силва за това, че дори не им е съобщил, че ще подпише с Реал Сосиедад. Сделката на пръв поглед беше сключена миналата седмица с резервация за медицински прегледи в Рим, 3 годишен договор на стойност 4 милиона евро на сезон, включително бонуси.

Според Sky Sport Italia обаче, испанецът дори не е отговарял на обажданията на директорите на Лацио през последните дни. “Орлите” са разбрали за трансфера на Давид Силва в Реал Сосиедад едва след като беше обявен от испанския клуб. Тази тотална липса на уважение е вбесила Лацио, които са смятали, че Силва просто има нужда от повече време, за да се сбогува с Манчестър Сити.

Вместо това, той е подписал по-кратък и по-неизгоден договор с Реал Сосиедад, но това е с цел да се завърне в родината си. Давид Силва прекара 10 години при “гражданите” и след толкова дълго чакане е искал да се завърне при семейството си.

Испанският магьосник изигра 436 мача са Манчестър Сити и отбеляза 77 попадения. Давид Силва завоюва 14 трофея на острова и се превърна в истинска легенда за “гражданите”. От Манчестър Сити заявиха, че ще построят негова статуя пред “Етихад”, повече за това вижте в този материал. А кой нарече Силва "дребен, бавен и без ясна позиция на терена" вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички