От федерацията отрязаха Барселона за запис на момента с незачетения гол


От федерацията отрязаха Барселона за запис на момента с незачетения гол
Снимка: Getty Images

1557 0

От Кралската испанска футболна федерация са отказали да предоставят на Барселона записи от момента, в който се случи незачетеният според тях гол на Ламин Ямал в Ел Класико на 21 април, пише "Mundo Deportivo".

Заявката на Лапорта

Президентът на каталунците Жоан Лапорта заяви, че ще иска видео и аудиозаписи, свързани със спорния епизод в мача с Реал Мадрид.

Юристът по образование дори заяви намерение да поиска преиграване на мача, ако грешката на рефера Сесар Сото Градо се докаже. Съдийската комисия обаче е отказала да предаде записи от момента на испанския шампион.

Реакцията на федерацията

От Кралската федерация са обявили, че не възнамеряват да предоставят никакви материали от мача, въпреки факта, че подобни искания са отправяли по-рано и други клубове.

От ръководството на испанския футбол също така са изключили възможността да покажат видеозаписи на представители на Барселона на лична среща, заявявайки, че не предоставят записи по желание.

Каталунското издание пише, че представители на Съдийската комисия са открити за конструктивен диалог с Лапорта. А ето какво заяви президентът на Барселона за преиграването. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички