От Барселона са склонни да пуснат Коутиньо за доста скромна сума


От Барселона са склонни да пуснат Коутиньо за доста скромна сума
Снимка: Getty Images/Gulliver

3133 0

Тимът на Барселона не крие желанието си да продаде Филипе Коутиньо през лятото. Каталунците са склонни да пуснат бразилеца за доста по-малка сума, в сравнение с тази, която те платиха на Ливърпул за услугите му през зимата на 2018-та година.

„Блауграна“ са склонни да продадат Коутиньо, ако някой отбор плати за него 80 милиона евро. В момента футболистът кара период под наем в отбора на Байерн Мюнхен, но най-вероятно ще се върне в Барселона през лятото, след като баварския колос няма намерение да плати 120 милиона евро, за да го вземе за постоянно. Това означава, че каталунците ще трябва да намалят исканата сума на 80 милиона евро според ‘Evening Standard’.

Отборът на Барселона е свързван с трансфери на някои от най-скъпите играчи в световния футбол в лицето на Неймар и Лаутаро Мартинес и затова от „Камп Ноу“ ще трябва да направят сериозна продажба, за да вземат впоследствие въпросните играчи. Друг футболист, който е свързван с напускане на испанския шампион е Антоан Гризман. А ето какъв изненадващ претендент се появи за подписа на Коутиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички