От Барса определиха какво ще е бъдещето на Лионел Меси


От Барса определиха какво ще е бъдещето на Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

4665 0

От Барселона почти сигурно ще предложат нов договор на суперзвездата си Лионел Меси. Според новия контракт аржентинецът ще остане на „Камп Ноу“ до 2023-та година, което означава, че той ще изиграе почти цялата си футболна кариера, носейки екипа на Барселона.

„Мундо Депортиво“ информира, че „Блауграна“ са се свързали с бащата на Меси Хорхе, като са му споделили, че от клубът смятат да предложат на неговия син доживотен договор, с което да удължат престоя на аржентинеца в клуба до отказването му от футбола. През 2017-та година Меси подписа договор с тима, който изтича през лятото на 2021-ва година, през същата година, в която изтична мандата на Хосеп Мария Бартомеу като президент на Барселона. „Каталунците“ ще се опитат да преговарят с 32-годишния футболист, докато той е на почивка в Аржентина по време на празниците, но Меси не е заинтересован от това да подпише договор, според който трябва да остане в тима до края на своята кариера.

Въпреки че е на 32 години, преди няколко седмици аржентинецът спечели своята 6-та Златна топка и продължава да е абсолютен доминант в световния футбол. А ето какво постижение направи Меси в мача срещу Алавес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички