Mundo Deportivo разкри до кога ще е новият договор на Меси с Барселона


Mundo Deportivo разкри до кога ще е новият договор на Меси с Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1634 0

В последните няколко месеца темата около нов договор на Лионел Меси е доста актуално, като според последните информации от Испания той ще стане факт много скоро. Mundo Deportivo разкри, че новото споразумение на аржентинеца с Барселона ще е до 2023 година.

Настоящият контракт на шесткратният носител на "Златната топка" изтича през лятото на 2021 година. Шефовете на Барса обаче са категорични, че искат да подновят споразумението на голямата си звезда. Очаква се съвсем скоро двете страни да седнат на масата за преговори, за да уточнят всички детайли. Не се очаква да има области по контракта, за които двете страни да не стигнат разбирателство.

32-годишният наскоро сподели, че не иска дълъг договор, тъй като предпочита в края на всеки сезон да преценява как се чувства и докога ше може да играе на високо ниво. За последно Меси поднови договора си преди 2 години. А какво каза за индивидуалните награди аржентинецът наскоро вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички