Още двама важни играчи на Барселона се контузиха


Още двама важни играчи на Барселона се контузиха
Снимка: Getty Images/Guliver

8002 0

Проблемите за Барселона с контузени играчи наистина нямат край. След порцията евроквалификации снощи каталунците загубиха заради травми още двама свои играчи, и двамата достатъчно важни за отбора. Става дума за французина Самуел Юмтити и португалеца Нелсон Семедо.

Десният бек получи удар по глезена от Александър Коларов в мача Сърбия - Португалия. Той бе принуден да напусне терена в 65-ата минута на двубоя. Централният защитник пропусна мача Франция - Албания (4:1), след като получи контузия в тренировката преди срещата. В стартовия състав той бе заменен от съотборника си и в клубния, и в националния тим - Клеман Лангле.

В скоро време двамата защитници ще преминат медицински изследвания, след които ще стане ясно колко време ще им е нужно, за да се възстановят. За Юмтити се съобщава, че има шанс да играе в мача срещу Андора на 10-и септември.

В лазарета на каталунците към момента се намират Нето, Жуниор Фирпо, Усман Дембеле, Лионел Меси и Луис Суарес. Вижте актуалната информация за състоянието им в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички