Операция "подновяване на договори" продължава в Реал Мадрид


Операция "подновяване на договори" продължава в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1054 0

Ръководството на Реал Мадрид продължава да се подготвя за 2017 година, когато няма да има право да осъществява входящи трансфери. Каземиро, Модрич, Кроос, Васкес и Гарет Бейл вече подновиха своите договори, а до края на годината се очаква това да направят и други.

Най-интересното име между тях е Кристиано Роналдо, но и защитникът Пепе ще получи нов контракт. Флорентино Перес и компания до последно се чудеха дали да подновят договора на европейския шампион заради напредналата му възраст, но по нареждане на Зинедин Зидан исканията на Пепе ще бъдат изпълнени.

Опитният бранител иска двугодишен договор на "Сантяго Бернабеу", като ръководството ще добави и 1 година опция, която може да бъде активирана единствено от клуба при определени условия.

Пепе се оказа безценен за състава на "кралския клуб", въпреки че беше пред напускане преди малко повече от година. Пепе си върна титулярното място и беше с ключова заслуга за спечелването на Шампионска лига. Това е и причината той да получи удължаване на договора. Другата основна причина е фактът, че "белия балет" не може да осъществява трансфери.

До края на сезона нови договори трябва да получат още Иско, Дани Карвахал и други.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички