Гарет Бейл пред сензационен трансфер в Чемпиъншип


Гарет Бейл пред сензационен трансфер в Чемпиъншип
Снимка: Getty Images

6092 0

Гарет Бейл ще напусне Реал Мадрид, когато договорът му изтече в края на този сезон и, както винаги, бъдещето му е плод на много спекулации.

32-годишният футболист ще изчака, докато Уелс изиграе финала на плейофите на Световното първенство на 5 юни , преди да вземе решение. Независимо дали ще изведе страната си до първото световно първенство от 1958 г. или не, Бейл ще има много оферти.

Той е свързван със завръщането си в Тотнъм, както и с преминаването в МСЛ в САЩ, докато продължават да се носят слухове, че може и да обмисли пенсиониране, ако Уелс не се класира за Катар 2022.

От няколко дни се заговори за преминаването на нападателя в втородивизионния тим на Кардиф. Бейл ще трябва да приеме драстично намаление на заплатите, за да се присъедини към отбора от Чемпиъншип. Неговият договор в Мадрид е на стойност около £600 000 на седмица, повече от седмичната заплата на целия отбор на Кардиф в първия отбор.

Уелсецът обаче е роден и израснал в Кардиф, семейството му все още живее там и винаги, когато има възможност да се прибере у дома, той го използва.

Кардиф игра във Висшата лига през сезон 2018/2019, но завърши на 18-о място и изпадна от най-високото ниво в Англия.

А ето къде можете да следите НА ЖИВО Реал Мадрид - Бетис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички