Официално: Барселона си осигури желания футболист, въпреки изпуснатия срок


Официално: Барселона си осигури желания футболист, въпреки изпуснатия срок
Снимка: Getty Images/Guliver

3894 0

Барселона официално си осигури ново зимно попълнение, въпреки че на практика трансферният прозорец затвори преди преди повече от две седмици. Става въпрос за десния бек - Хулиан Араухо, който бе сред големите цели на каталунците. 

Новината официално бе потвърдена от "Камп Ноу" и ЛА Галакси, който до сега държеше правата на мексиканския бранител. Към представителната структура на американския тим той се присъедини през пролетта на 2019 г., а сега подписа контракт с каталунците до 2026 г.

Към момента се предполага, че талантливият футболист ще бъде картотекиран към втория тим на световния колос, където допълнително ще се обиграва в близкото бъдеще. Споменава се, че за правата му са платени 4 милиона евро. 

Каталунците бяха замесени в шокираща ситуация в края на трансферния прозорец, след като изпуснаха крайния срок за подаване на документите за Араухо само с 18 секунди. Те обаче заявиха, че ще обжалват пред Спортния арбитражен съд (КАС) в опит да регистрират играча.

Вижте кой може и да е новият ляв бек в Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички