Официално: Барселона се раздели със свой играч, продава друг до часове


Официално: Барселона се раздели със свой играч, продава друг до часове
Снимка: Getty Images/Guliver

4666 0

Тимът на Барселона официално се раздели с Андре Гомеш, а до часове се очаква да продаде и друг свой футболист - Яспер Силесен. Гомеш ще се присъедини към тима на Евертън, потвърдиха от ръководствата на двата клуба.

Португалският национал игра под наем при "карамелите" през миналия сезон, а сега преминава за постоянно на "Гудисън Парк". Трансферната сума на Гомеш е около 25 млн. евро, като договорът му е за срок от 5 години.

Португалецът дойде на "Камп Ноу" преди три години, след като каталунците заплатиха 37 млн. евро на Валенсия. Гомеш обаче така и не успя да се наложи в състава, а сега бе привлечен за постоянно на Острова, където игра през миналия сезон.

Междувременно Яспер Силесен почти със сигурност преминава в тима на Валенсия, след като късно снощи "прилепите" загатнаха с видео в социалните мрежи. За момента обаче няма официално потвърждение от ръководствата на двата отбора. Контрактът на играча ще бъде за период от три години.

Силесен дойде на "Камп Ноу" през 2016 година, но от тогава изигра едва пет мача за тима. Преди това вратарят бе собственост на Аякс. Той има и 48 мача за националния отбор на Холандия.

Междувременно стана ясно, че десетки жени ще съдят двойника на Лионел Меси, след като ги е измамил чрез образа на аржентинеца и е преспал с тях (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички