Очертава се нова война между ПСЖ и Барселона заради 18-годишен полузащитник


Очертава се нова война между ПСЖ и Барселона заради 18-годишен полузащитник
Снимка: Getty Images

8274 0

Летният трансферен прозорец едва е затворил вратите си, когато почти навсякъде в Европа вече се говори за зимния пазар. И трябва да се каже, че вътрешно лидерите на най-големите европейски отбори логично вече са започнали да го подготвят според нуждите на своя отбор.

През януари това със сигурност ще бъде случаят с Андрей Насименто дос Сантос, известен просто като Андрей Сантос. 18-годишният полузащитник е смятан за една от най-добрите перспективи на Бразилия, а Васко да Гама вече е получил множество запитвания за него, съобщава "Foot Mercato"

И според различни медии като The Sun или iNews, ПСЖ също работи здраво по привличането на младия полузащитник. Парижани, които са изследвали много малко бразилския пазар през последните години, трябва да се изправят срещу конкуренцията на Барселона, Нюкасъл и Манчестър Сити. Каталунците особено искат да го превърнат в заместник на Серхио Бускетс в средносрочен план и вече проучиха бразилския футболист по време на летния пазар .

ПСЖ и Барса дори изглеждат най-горещите клубове в този файл, с играч, който трябва да струва около 35 милиона евро, сума, която двата отбора могат да си позволят без много усложнения. Очертава се интересен зимен прозорец, в който парижани и каталунци, често противопоставени за Де Йонг или Левандовски това лято, както и свързвани помежду си заради Неймар, Верати или Маркиньос, пак ще воюват...

Вижте още: Барселона прави драстична чистка през януари

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички