Очакван с нетърпение в Барселона се контузи, напусна терена със сълзи (ВИДЕО)


Очакван с нетърпение в Барселона се контузи, напусна терена със сълзи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1503 0

Детето-чудо на Барселона Витор Рок се контузи по време на последния му мач за Атлетико Паранаензе срещу Интернасионал. През първото полувреме съприкосновение с Марио Ернандес го свали на терена, като нещата за играча не изглеждаха много добре.

Тежка ли е контузията?

Няма медицинска оценка на травмата, но феновете се страхуват от тежка контузия, след като напусна в сълзи терена.  От Sport обаче твърдят, че Рок и щабът са били успокоени през второто полувреме, което той изгледа отстрани с патерици. Според информацията са дали знак, че не изглеждат толкова зле нещата за играча.

Барселона има договорена сделка, която може да струва до 61 милиона евро с Атлетико, за да осигури услугите му от лятото на 2024 г. Въпреки това Барселона няма друг нападател в отбора си освен Роберт Левандовски, а Шави Ернандес има публично декларираха, че ще се опитат да завърщат сделката до януари, нещо, което изглежда трудно. Най-вече заради финансовите проблеми на каталунците. Именно и заради това Жоао Феликс е направил голяма отстъпка, за да отиде в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички