Новият треньор на Реал Мадрид е ясен


Новият треньор на Реал Мадрид е ясен

2940 0

Рафаел Бенитес ще бъде уволнен от Реал Мадрид, а неговият заместник ще бъде Зинедин Зидан. Вестник "Марка" е категоричен, че решението е крайно, а единствената въпросителна за това е кога да се случи смяната на треньорската позиция на "Сантяго Бернабеу".

Причината за колебанието е желанието на френската легенда да почне "на чисто". Той не иска да поема контрола върху "кралския клуб" по средата на сезона, тъй като това ще му попречи да въведе своята схема и своите разбирания за играта на отбора.

В същото време Зидан предпочита сам да направи подготовката на своя отбор, както и да привлече футболисти, които е невъзможно да бъдат взети през януарския трансферен прозорец.

Поради тези съображения Флорентино Перес все още не е уволнил Рафаел Бенитес, който обаче ще устиска своя пост най-много до края на сезона. Източници на "Бернабеу" обаче са категорични, че смяната на треньора зависи изцяло от Зинедин Зидан.

В момента бившият плеймейкър на тима води втория отбор на "белите" - Кастия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички