Нов проблем за Карло Анчелоти, Реал Мадрид загуби важен играч


Нов проблем за Карло Анчелоти, Реал Мадрид загуби важен играч
Снимка: Getty Images/Gulliver

1492 0

В следващите няколко двубоя Реал Мадрид ще бъде без един от атакуващите си футболисти - Лукас Васкес. Крилото на "белия балет" се контузи по време на полуфинала за Суперкупата на Испания срещу Валенсия и бе заменен принудително от Дани Кавахал.

От мадридския клуб информират, че футболистът е с травма в областта на глезена, но не уточняват кога ще се завърне отново на терена. Според испанските медии Васкес ще бъде аут поне месец и половина. Неговото отсъствие е поредната лоша новина за Карло Анчелоти, който не може да разчита на Орилиен Чуамени и Давид Алаба. А Едер Милитио също бе заменен принудително след удар в главата в двубоя срещу Валенсия.

В неделя (15 януари) Реал Мадрид ще се изправи в двубой срещу Барселона, в който ще опита да защити трофея си от Суперкупата на Испания. "Карвахал и Ферлан Менди показаха, че са напълно възстановени. Трябва да видим какво е състоянието на Камавинга и това, което се случи с Лукас Васкес, което изглеждаше по-сериозно", сподели Анчелоти веднага след спечеления полуфинал. А кой е играчът, искан и от Реал Мадрид, и от Барселона - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички