Няма да повярвате кой каза на Пике, че е плачко


Няма да повярвате кой каза на Пике, че е плачко

2407 1

Луис Енрике изненадващо нападна Жерар Пике за начина, по който се държи със съдиите. Защитникът непрестанно спори и критикува реферите, но треньорът му го призова публично да спре.

"Лесно е да плачеш и да се оправдаваш със съдиите. Пике е важен футболист за нашия отбор. Всеки човек има право на свое мнение. Мнението на клуба и на треньора са ясни. Ние трябва да намираме заедно решения на тежките ситуации“, заяви Енрике.

„Недопустимо е Барселона като клуб на такова равнище да се оплаква от съдиите. Лесно е да плачеш и да търсиш оправдания. Когато се случват неща, които смяташ, че са нечестни, има начин, по който можеш да подходиш. Надяваме се, че Пике няма да бъде наказан. Ще изчакаме и ще видим какво ще бъде решението“, добави наставникът на Барселона.

„Очаквам висока преса от Атлетик Билбао. Наясно съм, че ще ни бъде трудно. Ще подходим максимално концентрирано. Предстои ни един много интензивен мач, в който трябва да играем на 100% от 1-та до 90-та минута“, каза още треньорът на каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички