Няма да има ротации - Реал Мадрид иска само един вратар да пази през сезона


Няма да има ротации - Реал Мадрид иска само един вратар да пази през сезона
Снимка: Guliver/GettyImages

2630 0

Треньорският щаб на Реал Мадрид и ръководството на клуба са единодушни около едно мнение на този етап от сезона - на вратата на отбора трябва да пази един и същ страж както в Ла Лига, така и в Шампионска лига. 

Ръководството на тима отдавна иска да наложи тази практика, която беше започната от Карло Анчелоти. През тази практика преминаха Икер Касияс и Диего Лопес, което не се хареса на Флорентино Перес. Сега и Хулен Лопетеги е съгласен, че Реал Мадрид трябва да има един №1.

Към настоящия момент това е Кейлор Навас, който се възползва от късния трансфер на Тибо Куртоа, който игра до последно на Световното първенство по футбол. Белгиецът също така не е получил гаранция, че ще е титуляр на "Сантиаго Бернабеу", което прави битката за №1 в Реал много интересна.

Куртоа обаче е срещал подобна битка вече. Той измести Петър Чех от титулярното място в Челси, превръщайки се в един от най-добрите на този пост на планетата. Самият той е в отлични отношения с Кейлор Навас, като двамата са съгласни да се борят за мястото си в клуба, като костариканецът е помолил да не му се търси нов отбор, защото иска да остане в Мадрид, независимо дали е титуляр или не.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички