Никога няма да познаете! Перес назова трансфера на века за Реал Мадрид


Никога няма да познаете! Перес назова трансфера на века за Реал Мадрид
Снимка: Gulliver/GettyImages

2811 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е посочил доста любопитен футболист, за който е отнесъл твърдението, че е трансферът на века за "кралския клуб". А както знаем, конкуренцията за това е особено жестока.

Все пак Перес е посочил полузащитникът Тони Кроос, а това разкри лично неговият агент Фолкер Щрут, който твърди, че Флорентино му го е признал преди началото на пандемията от коронавирус на специален обяд.

"Малко преди началото на пандемията от коронавирус Флорентино ме покани на обяд. Той е изключително мил и приятен човек с невероятна история в живота. Изглежда винаги предприемачеси настроен, но все пак е човек. Той ми обясни защо Тони е трансферът на века за Реал Мадрид според него" - призна агентът за подкаста на OMR.

Припомняме, че германският полузащитник премина на "Сантяго Бернабеу" през 2014 година от Байерн Мюнхен, като оттогава има над 220 двубоя за Реал и спечели безценни трофеи, сред които трите поредни трофея от Шампионска лига - нещо невиждано за друг клуб в историята.

А възможно ли е да се готви нов трансфер на века за клуба? Мино Райола посочи 4-те варианта за нов отбор пред Ерлинг Холанд и сред тях е Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички