Невероятен трансфер на Атлетико павира пътя на Гризман към "Олд Трафорд"


Невероятен трансфер на Атлетико павира пътя на Гризман към "Олд Трафорд"
Снимка: Guliver/GettyImages

3862 0

По всичко изглежда, че Атлетико (Мадрид) е готов да прибере близо 100 милиона евро от трансфер на Антоан Гризман. Причината разкрива радио "Монте Карло", което съобщи, че нападателят на Лион Алешаднре Лаказет е в напреднали преговори с "дюшекчиите".

Очаква се френският национал да напусне тима, след като по всяка вероятност Лион няма да се добере до участие в Шампионска лига. Отборът е извън топ 3 на Франция, а в Лига Европа отнесе тежка загуба с 4:1 от Аякс, която почти гарантирано ще го изхвърли от турнира.

Атлетико в момента има наложена забрана за трансфери, но се очаква тя да бъде премахната, след като това вече се случи с Реал Мадрид. Двата тима нямаха право да картотекират нови играчи през 2017 година, но "белия балет" обжалва пред Спортния арбитражен съд в Лозана и молбата беше одобрена. Сега Атлетико очаква същия развой, за да финализира трансфера за 33 милиона паунда, информира RMC.

Подобен трансфер по всяка вероятност означава, че клубът е готов да се раздели и с Антоан Гризман. Нападателят подписа нов договор с Атлетико, но е искан усилено от Манчестър Юнайтед, а "червените дяволи" са готови да счупят трансферния рекорд за второ поредно лято.

В същото време обаче не е изключен вариант, в който Лаказет и Гризман заедно да водят атаката на испанския гранд. Атлетико се мести на нов стадион през идния сезон, а от ръководството неколкократно обещаха, че през следващата кампания и Диего Симеоне, и Антоан Гризман ще останат в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички